|
| Autor |
Poruka |
|
devil
|
Tema posta: Dj- klub Kikinda Poslato: Sub Maj 05, 2007 11:08 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 10:31 am Postovi: 2576 Lokacija: Kikinda
|
|
U cilju skupljanja podataka i angazovanja kikindskih Dj-eva bilo bi lepo skupiti sve podatke na jednom mestu, ime, nadimak, vrsta muzike, kontakt adresa, telefon, kratka biografija...S obzirom na to da Vas vec ovde ima mnogo mozete upisati sebe ali i upisati kolege za koje znate da su iz Kikinde i da rade ovaj posao. Tnx! Takodje pozeljno je da se na ovom mestu upisu i animatori na zurkama, promoteri, gutaci vatre,plesaci, plesacice i osobe zainteresovane za rad na zurkama uz kratak opis interesovanja...
_________________ Set me free...
|
|
|
|
 |
|
devil
|
Tema posta: Poslato: Sub Maj 05, 2007 12:20 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Umesto ovog komentara bilo bi dovoljno samo da si ostavio svoje podatke i zelje, ambicije..slicno, mislim da je dovoljno podrugljivosti, ironije i slicnog...svako ima svoje mesto i svako ima priliku da se iskaze...ne zaboravi koliko je tebi vremena trebalo da ti uspe zurka? Vrlo je jednostavno, upisi svoje ime i imena nekih kikidnskih Dj-eva , a da li su dobri ili losi to ovde nije tema. Si?
|
|
|
|
 |
|
Ninder
|
Tema posta: Poslato: Sub Maj 05, 2007 3:21 pm |
|
 |
| Veoma aktivan član |
 |
Pridružio se: Sub Apr 21, 2007 1:39 pm Postovi: 867 Lokacija: Necu.da.ti.kazem.celavi.!!!
|
Evo jos jedan DJ
DJ Ninder
Muzika koju pustam
1. Minimal *u svim vidovima*
2. Techno *malo manje*
Ima me u Domu omladine (kad dodje vreme), bilo me prosle godine...
Radim to iz ljubavi prema muzici i tom poslu,to je primarno. Dakle,novci bas i ne igraju neku ulogu,ali ako se neko ponudi ne odbijam. Da se samo ja pitam, svaki vikend bi pravio neke zurke,pruzao prilike svima da pokazu sta znaju...
Ali se ne pitam...
kontakt: nino2@sbb.co.yu
|
|
|
|
 |
|
boksa
|
Tema posta: Sorry Poslato: Ned Maj 06, 2007 1:23 pm |
|
 |
| Veoma aktivan član |
 |
Pridružio se: Ned Jul 02, 2006 5:28 pm Postovi: 1358 Lokacija: Kikinda
|
|
Prvo izvinjenje za komentar mada on uopste nije bio zlonameran niti bilo sta drugo od onog sto si navela. Dalje, muzika koju pustam je uvek priladodjena vremenu i mestu na kom radim, a narocito ljudima koji imaju obicaj da posecuju lokal u kojem se radi. Najvise volim disco, vocal & latin house kao i oldschool brzi house kojeg danas gotovo da nema na nasim prostorima - sve nesto otislo u neke minimale, electro, techno zanrove i podzanrove. Radim kao dj od svoje 15 godine a krenuo sam (kao verovatno i vecina nas ovde) po malim privatnim zurajama sve do ozbiljnijih varijanti otvoreno-zatovoreno. Radio kao resident "Championa" 3,5 godine (sticajem okolnosti, nazalost, odbio jos neke jako zanimljive ponude tada). Poslednje u nizu, urednik emisije (treba li da spomenem ovde koje  ? ).
kontak: boksadj@gmail.com
Kad smo kod drugih kikindskih dj-eva, evo liste (bez prefixa DJ): AlleX, Kele, Bocky, N-Sane, Wolf, Simon D, Borko - Toma - Bojan A. (nisam siguran za umetnicka koja su im), Zeljko, Sloba, Nino, Vlaja, Mikash, Nawy, Price, Iggy; stara garda Subota, Jojo, Zeljko, Billy, Sava... sve momci koje znam licno + ekipa dj-eva sa foruma koje ne poznajem, momci dopisite se. Ako sam pored svih ovih nekog zaboravio (a sigurno jesam) nek se doda ili ga dodajte
Eto toliko, kazem ja lepo Pandorina kutija; mali grad a gle sta je DJ-eva. Nisam vodio racuna o kriterijumima prilikom upisa kolega  . Ajmo sad dalje 
|
|
|
|
 |
|
devil
|
Tema posta: Poslato: Ned Maj 06, 2007 6:43 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Hvala puno...e da mogu slobodno i da se upisu plesne grupe...
|
|
|
|
 |
|
JAGGA
|
Tema posta: Poslato: Pon Maj 07, 2007 11:52 am |
|
 |
| Veoma aktivan član |
 |
Pridružio se: Pet Jan 26, 2007 6:37 pm Postovi: 1208 Lokacija: Kikinda
|
|
UPS- univerzalni plesni studio by Jasmina tj. Jaca. Devojke ce svuda rado doci samo ako ih pozovete. Odlicno igraju i ne traze kintu. Igrala sam sa njima nesto manje od godinu dana i zaista su super. Mislim da sada imaju treninge u OS Vuk Karadzic. Ko hoce da ih gleda igraju kao Cheerleaders-ice za nas kosarkaski klub.
_________________ Jagga
Someday we gonna rise up on that wind you know
Someday we gonna dance with those lions
Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'
Poslednji put menjao JAGGA dana Pon Maj 07, 2007 6:51 pm, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
 |
|
16:20
|
Tema posta: Poslato: Pon Maj 07, 2007 1:22 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 1:39 am Postovi: 1176 Lokacija: u stanu
|
|
Pa sad za to da ne traze lovu ne bih rekao, bili su na nekim zurkama u kojima sam bio u organizaciji i mogu da kazem da bas i nije niska cena za to sto nude. Nadam se da su se uvezbale i usavrsile. Uskoro spremam jedan veliki party, trebace mi 10tak devojaka (punoletnih) i malo izazovnije obucene. Jedino nece morati da sve budu naravno u isto obucene uslov ce biti "samo da je belo"
_________________ Kao što je Deda Mraz za decu, tako je Bog za odrasle kada ćete više svatiti?
Poslednji put menjao 16:20 dana Ned Okt 07, 2007 4:57 pm, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
 |
|
devil
|
Tema posta: Poslato: Pon Maj 07, 2007 2:32 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
I ja sam imala slicno iskustvo sa Upsom, s tim sto mi je nepoznato ime Jelena, ja sam mislila da njih vodi Jasna Kockar?
|
|
|
|
 |
|
JAGGA
|
Tema posta: Poslato: Pon Maj 07, 2007 6:53 pm |
|
 |
| Veoma aktivan član |
 |
|
Ispravila sam, Jasmina je u pitanju, moja greska. Jedini problem je sto su tamo bukvalno sve devojke maloletne. Ja sam par puta igrala sa njima i koliko znam nisu trazile lovu, mozda gresim.
Kris moraces da napravis jedan kasting, ako hoces dobre ribe, nema ih u Kikindi, a da dobro igraju. Ja volim da djuskam ali nazalost imam par kilograma viska 
_________________ Jagga
|
|
|
|
 |
|
16:20
|
Tema posta: Poslato: Pon Maj 07, 2007 9:04 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 1:39 am Postovi: 1176 Lokacija: u stanu
|
|
Mozda vama Jaca nije davala novac... Ne trebaju mi profesionalke ali da ni ne mlataraju rukama i nogama u prazno.
_________________ Kao što je Deda Mraz za decu, tako je Bog za odrasle kada ćete više svatiti?
|
|
|
|
 |
|
bokacho
|
Tema posta: Poslato: Uto Maj 08, 2007 9:58 am |
|
 |
| Veoma aktivan član |
Pridružio se: Sre Jan 17, 2007 1:59 pm Postovi: 202
|
khancik je napisao: Mozda vama Jaca nije davala novac... Ne trebaju mi profesionalke ali da ni ne mlataraju rukama i nogama u prazno.
Jasno...to za novac je pitanje odnosa sa pomenutima...a za manje od 10 eura po glavi se mogu dovesti igracice po tvojoj zelji 
|
|
|
|
 |
|
JAGGA
|
Tema posta: Poslato: Uto Maj 08, 2007 11:14 am |
|
 |
| Veoma aktivan član |
 |
|
|
Sto se tice igracica iz Kikinde, nema ih, bar ne punoletnih. A ako bi dovodio iz drugih gradova, onda ok.
Sa Jacom sam igrala pre godinu i po dana, tako da ne znam kakvo je sada stanje stvari.
_________________ Jagga
|
|
|
|
 |
|
|